Bidra

Hjältarnas Hus Föreningen ansvarar för verksamhet och driftmedel för att bygga upp en hållbar verksamhet, men också pengar till inredning, inventarier och utemiljö. Hjältarnas hus hoppas på ett fortsatt engagemang från företag, privatpersoner, organisationer och även andra som bidrar i regionen. Tillsammans med Hjältarnas Hus kan alla bidra till verksamheten ,så att vi kan erbjuda familjer med svårt sjuka barn ett hem – nästan som hemma.

Bli Hjältarnas Hus kompis
Bli Hjältarnas Hus supporter eller partner

Bli Hjältarnas Hus kompis

Det finns många sätt att bidra till Hjältarnas Hus och alla är välkomna. Är du privatperson och vill bli en Hjältarnas Hus kompis? Alla som vill bli en Hjältarnas kompis gör skillnad och det är enkelt.

Du kan betala in en summa till: PG 69 52 99-8.
Kom ihåg att skriva ditt namn om du vill att namnet ska synas här på hemsidan under Kompis.

Vill du bli månadsgivare via Autogiro. Så gör du det enklast genom att skriva ut blanketten i länken nedan.
Autogiro_hjaltarnashus [Pdf]

Och skicka den till:

Hjältarnas Hus
Umestan Förtegspark Hus 3
903 47 Umeå.

Vi har SWISH och vårt nummer är 123 123 7569.

Tack kompis!

 

Bli Hjältarnas Hus supporter eller partner

Rum3_Ons-5667
Hjältarnas Hus arbetar strategiskt för ett fortsatt engagemang från företag, privatpersoner, organisationer och även andra som bidrar i regionen.  Tillsammans med Hjältarnas Hus kan ert företag eller förening bidra till verksamheten ,så att vi kan erbjuda familjer med svårt sjuka barn ett hem – nästan som hemma.

Vill du få mer information om vikten av Hjältarnas Hus hittar du det under Om Hjältarnas Hus. Där finns också filmer med Per-Erik Sandström, Verksamhetschef, Barn- och ungdomskliniken vid Norrlands universitetsjukhus som berättar om projektet.

När lönsamhet och socialt ansvar samspelar finns bara vinnare. Hjältarnas Hus strävar efter längre samarbeten som sträcker sig över tid och som ger ett mervärde till ert företag, såväl som till er organisation. Valet av samarbetspartners blir också viktig från båda håll, då gemensamma grundvärderingar blir det vinnande konceptet. Föreningen Hjältarnas Hus arbetar strategiskt för ett engagemang från företag baserat på CSR*.

Hjältarnas Hus ska kunna visa att vi tillför ett värde. Vårt mål är att det ska vara bra för ert företag, bra för Hjältarnas Hus och bra för era kunder och intressenter.

* Corperate Social Responsibility
Ett företags samhällsansvar.

Är ni intresserade av ett samarbete eller att göra någon egen aktivitet till förmån för Hjältarnas Hus?

Ni är varmt välkomna att kontakta oss och vi träffar er gärna när ni har möjlighet.

Kontaktpersoner:
Christer Nederstedt, Projektledare
Telefon: 070 597 8286
E-post: christer@hjaltarnashus.se