Bo i huset

Vårt hus är rymligt och ljust, med en varm atmosfär och möjlighet till ett privatliv i närheten av barnavdelningarna på sjukhuset.

När du bor hos oss ska du och din familj känna er trygga. Samtidigt får ni stöd och gemenskap. Ni har frihet att bestämma över er tid och främja det friska, även när ett barn i familjen är sjukt. Huset är en plats att drömma och leka i. De familjer som bor hos oss bokas in via barnavdelningarna av behandlande läkare eller avdelningschef.

Rum och lägenheter

Vi har 13 fina rum med eget badrum, balkong och tv. Det finns också 2 små lägenheter utrustade med ett litet kök. Självklart har vi wifi i hela huset.

Vi har två gemensamma, fullt utrustade kök med två spisar och diskmaskiner, vilket möjliggör att flera familjer kan laga sin mat samtidigt. Varje familj har varsitt kylskåp, frys och skafferi. I vår tvättstuga finns det tvättmaskiner, torktumlare och ett torkskåp. Allt för att vardagen ska löpa så smidigt som möjligt för våra gäster.

I våra gemensamhetslokaler finns kök, matsal, ett gym, rum att göra läxor i och bibliotek. Vi har även ett ”tyst rum”, där du i lugn och ro kan ta privata samtal.

Hos oss arbetar en verksamhetschef och en husvärd. Deras uppgifter är att se till att verksamheten håller den höga kvalitet vi har satt som mål. Huset är bemannat mellan klockan 08.00-16.00 och du kan alltid nå någon ansvarig på telefonnummer 090-20 60 999.

Kommunikationer

I närheten

Berättelser om att bo i huset

Hur är det att bo på Hjältarnas hus? De som kan svara på frågan bäst är de som faktiskt bott där. Vill du dela din berättelse, kontakta oss gärna.